English In English    Svenska På svenska    Suomeksi Suomeksi   
 

Prido teollisuusovet

Ab B. Portin Oy on Ruotsissa valmistettujen Prido teollisuusovien maahantuoja. Useiden vuosien ajan olemme olleet läheisessä yhteistyössä Pridon kanssa ja siksi voimme nopeasti ja yksinkertaisesti toimittaa Pridon tuotteita Teille täällä Suomessa.

Pridolla on yli 30 vuoden vankka kokemus ja yritys on yksi johtavista toimijoista alallaan. Yritys valmistaa, muotoilee ja kehittää ovia teollisuudelle ja muille käyttäjille Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitteena on tarjota alan halutuinta ja markkinoihin sopeutetuinta tarjontaa.

Prido Prolid

Prolid - luja nosto-ovi

Nosto-ovi harkituilla yksityiskohdilla kun on kyse toiminnasta, laadusta ja muotoilusta. Prolid - kun vain paras on tarpeeksi hyvä!

Prido Ecolid

Ecolid - Ruotsin ostetuin taitto-ovi

Ecolid on viimeistelty taloudellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vaatii minimaalisen kunnossapidon. Ecolidissa on vain vähän liikkuvia osia, se painaa vähän ja siinä on kätevä sivukannatin. Hyvin eristetty, edullinen ja tyylikäs kerrosovi - Ruotsin eniten ostettu taitto-ovi!

Prido Lida

Lida - kehysrakenteinen ja luja

Oven täytyy toisinaan kestää erityisen kovia otteita. Tällaisissa tilanteissa kannattaa suosia kehysovea. Lida-ovet ovat rakenteeltaan lujia ja kulutusta kestäviä.

 

 

Mikään hanke ei ole liian suuri!

Katso esimerkkejä suorittamistamme hankkeista seuraavan otsikon alla
» Suositukset

Meillä kaikki vastaavat laadusta

Laatu on meille kunnia-asia. Lue lisää seuraavan otsikon alla
» Yrityksemme